despre procedura de fertilizare in vitro

Cand un cuplu devine constient ca se confrunta cu probleme mari de infertilitate si ca cea mai buna modalitate prin care poate ajunge sa aiba copii este fertilizarea in vitro, primul lucru pe care ar trebui sa il faca este sa aleaga o clinica buna, specializata in acest domeniu. Exista mai multi factori care trebuie luati in considerare in vederea luarii unei astfel de decizii. Unii dintre acesti factori pot depinde de preferintele individuale, dar altii ar trebui sa se bazeze strict pe rata de succes a procedurilor realizate la clinica dorita.

Descoperirea problemelor legate de fertilitate atunci cand incercati sa concepeti un copil poate fi o experienta devastatoare. Gandul ca nu puteti concepe poate fi destul de aspru, dar trebuie sa nu va lasati apasati de aceasta grija, deoarece fertilizarea in vitro, cea mai de succes metoda de a concepe copii in mod artificial, ar putea sa va indeplineasca acest vis. 

Trebuie sa stiti ca nu toate clinicile de fertilizare sunt la fel. Unele sunt specializate in anumite proceduri, in timp ce altele se concentreaza asupra mai multor tipuri de probleme de infertilitate.

Foarte multe cupluri din Romania se confrunta cu probleme legate de fertilitate. Aceste probleme pot varia de la trompe uterine blocate la femei, la anomalii severe ale spermatozoizilor la barbati. In timp ce exista mai multe tipuri de probleme de infertilitate, exista, de asemenea, o varietate de tratamente si o serie de clinici si medici exceptionali care pot ajuta la rezolvarea acestora. Clinicile care ofera tratamente de fertilizare in vitro pot ajuta cuplurile sa conceapa in circumstante care, in mod normal, ar parea destul de sumbre.

Astazi, exista tehnologii moderne si avansate care ajuta femeile sa conceapa copii. Fertilizarea in vitro este o astfel de procedura. Efectuata cu succes pentru prima data in Statele Unite ale Americii in anul 1981, fertilizarea in vitro a reusit de atunci sa aduca pe lume peste 250 000 de copii. Aceasta procedura a permis numeroaselor femei cu diferite probleme de fertilitate sa ramana insarcinate si sa aiba copii sanatosi pe cont propriu.

Fertilizarea in vitro este o procedura prin care se colecteaza ovulele mature din ovare, urmand ca acestea sa fie fertilizate in laborator pentru aproximativ 40 de ore. Dupa aceasta perioada de timp, ovulele sunt verificate pentru a vedea daca intr-adevar a avut loc fertilizarea. Acest proces de fertilizare in vitro este o metoda de tratare a infertilitatii si este, de asemenea, cunoscut sub numele de reproducere asistata. Dupa ce ovulul femeii a fost fertilizat, embrionul este apoi transferat in uter si lasat sa se dezvolte in mod natural. De regula, intr-un proces de implantare, se plaseaza 2-4 embrioni in uter.

De razvan