cum-sa-ramai-insarcinata

Daca iubesti copiii si ti-ai dorit intotdeauna unul iar acum esti proaspat casatorita, probabil ca esti foarte nerabdatoare sa ramai insarcinata si sa dai viata primului tau copil. Cu toate ca natura are un curs al ei si ai la dispozitie doar aproximativ patru zile pe luna in care poti ramane insarcinata, exista cateva trucuri pe care le poti incerca pentru a forta un pic lucrurile. Nu se va supara nimeni daca fentezi putin natura.

In primul rand informeaza-te si cunoaste-ti ciclul menstrual. Practic, trebuie sa iti cunosti propriul corp foarte bine si sa stii cum functionezi. Este bine ca stii de cele patru zile fertile in fiecare luna, dar trebuie sa stii exact datele acestei perioade. Ciclul menstrual poate fi regulat sau neregulat. Multe femei il au neregulat si este important sa discuti cu medicul ca sa estimezi cu cat mai multa exactitate perioada ta fertila unica. Sfat: intereseaza-te de kit-urile de estimare a ovulatiei.

Mergem mai departe si vorbim putin despre actul sexual in sine. Nu te limita la anumite pozitii despre care ai auzit ca inlesnesc fecundarea. Incearca toate pozitiile care iti vin in cap, elibereaza-ti imaginatia si simte-te bine impreuna cu partenerul tau. Este important sa elimini complet orice urma de stres in timpul actului sexual pentru a te simti cat mai bine si a ramane insarcinata.

Mentine-ti un stil de viata cat mai sanatos, cu cat mai putine surse de stres, fii fericita, distreaza-te, iubeste, fii iubita si vei vedea ca testul de sarcina cumparat de la farmacia de peste drum iti va arata cea mai placuta surpriza a vietii tale!

De Monica