Despre noi

Depinde cum privesti lucrurile… Daca te gandesti din punct de vedere anatomic, este simplu si te poti opri la capacitatea unei persoane de a procrea, insa pentru majoritatea dintre noi fertilitatea inseamna mult mai mult, reprezentand insasi viata. Pana la varsta maturitatii, care poate fi diferita la fiecare, din punct de vedere psihologic, iti pare un aspect banal pe care nu-l iei asa mult in considerare, dar cand ceasul biologic suna, devii constient de el iar aici lucrurile se pot schimba.

Cu toti stim cat de simplu este pentru cuplurile care pot concepe folosind metodele naturale si, prin contrast, cat de complicat si traumatizant devine pentru cei ce intampina probleme de infertilitate. Este faza la care ajungi sa realizezi importanta fertilitatii si unde incepe lupta.

Fertilitatea este perceputa in mod diferit de fiecare dintre noi, in functie de cat de mult ne dorim sa avem copii si de cat de usor sau greu ne este. Cu cat este mai greu, cu atat devine mai importanta, dar scopul final – acele prime momente coplesitoare atat fizic cat si emotional, in care iti simti propriul copil cu toate simturile tale – te convinge ca lupta castigata a meritat tot efortul! Viata ta se schimba, tu te schimbi, percepi lumea prin ochii unui parinte si intr-adevar simti ca traiesti, ca totul are o motivatie si un scop.

Ei bine, pentru aceste prime clipe de fericire perfecta si pentru schimbarea minunata pe care o produc in viata ta, fertilitatea este foarte importanta; totul incepe cu un test de sarcina pozitiv.

Pe acest blog te poti informa despre toate aspectele ce tin de fertilitate, cum ar fi despre testele de fertilitate, tratamentele pentru infertilitate, implicatiile metodelor de fertilizare, diete speciale si multe altele. Lectura placuta!