In ziua de azi, tot mai multe femei intampina probleme in a ramane insarcinate, astfel ca ajung sa recurga la fel si fel de tratamente de fertilitate. Tot mai multe studii au ajuns la concluzia ca nu intotdeauna tratamentele inovative de fertilizare in vitro si celelalte cai de inseminare artificiala sunt calea cea mai usoara la care pot sa recurga femeile ce isi doresc sa ajunga mame. Uneori, natura poate sa ne fie de folos mai mult decat ne putem imagina! Iar una dintre solutiile naturii in astfel de probleme este uleiul de canepa.

Uleiul de canepa nu este un aliment care sporeste, de unul singur, fertilitatea, insa este de mare ajutor cand vine vorba de combaterea lucrurilor ce duc la scaderea fertilitatii, astfel ca, de multe ori, poate fi singurul lucru de care o femeie are nevoie pentru a ajunge, in sfarsit, la o sarcina.

Iata cum poate uleiul de canepa sa ajute la sporirea fertilitatii:

Reduce starile de anxietate si depresie. Uleiul de canepa natural, folosit in mod regulat, poate ajuta femeile sa isi trateze anxietatea si depresia, doi dintre cei mai importanti factori ce afecteaza fertilitatea. O femeie care este preocupata de fertilitatea ei trebuie sa ia tincturi de ulei de canepa in fiecare zi, sa frece uleiul de burta sau sa il foloseasca in shake-uri si in smoothie-uri pentru a scadea tensiunea arteriala. Mai mult, uleiul de canepa ajuta femeile sa isi recupereze energia, astfel incat corpul lor sa poata fi perceput ca un mediu propice pentru dezvoltarea unei sarcini.

Stimuleaza circulatia sangelui. Femeile au nevoie de un flux sanguin alert pentru a putea concepe, iar uleiul de canepa este mai mult decat util in aceasta privinta! Tincturile vor ajuta la accelerarea circulatiei sangelui, lasand in acelasi timp tensiunea arteriala la un nivel normal. Aceasta combinatie este mai mult decat benefica pentru femeile ce doresc sa ramana insarcinate, deoarece ele pot astfel sa aiba o circulatie sanguina rapida, dar un organism extrem de relaxat.

Este inamicul durerilor. Femeile care traiesc cu dureri cronice cauzate de diferite afectiuni intampina adesea dificultati de a concepe, deoarece corpul lor se concentreaza mai mult pe durerea cronica pe care o resimte, lasand in planuri secundare celelalte nevoi. Iarasi, tincturile de ulei de canepa, folosite cel putin o data pe zi, sunt de ajutor! Aplicat pe zona in care se simte durerea, uleiul va actiona ca un calmant, lasand organismul sa se relaxeze.

Uleiul de canepa nu este un medicament! Femeile care folosesc ulei de canepa nu trebuie sa isi faca griji cu privire la expunerea corpului lor la diferite substante chimice care ar putea afecta copilasul in cazul in care reusesc sa ramana gravide. Uleiul de canepa este sigur, natural si nu contine nimic ce poate fi daunator sanatatii!

De razvan